Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Santo Vassallo
Rezultate gjithsej: 3

LATVAX COMPANY FARMAE

M11509025O
(Prodhim, programim dhe asistence mirembajtje per software dhe rrjete informatike. Pergatitja dhe mirembajtja e faqeve te internetit. Pergatitja dhe mirembajtja e aplikacioneve te ndryshme. Menaxhimi i qendrave )

Kashar ALL

WORLD'S HOME V.V.

M11808026D
(Aktivitet ne fushen e pasurive te paluajtshme. Marrje me qera, blerje dhe investime ne fushen e strukturave te akomodimit brenda dhe jashte vendit)

Tirane ALL

TRE FRATELLI

M12030012G
(Aktivitet ne fushen e pasurive te paluajtshme. Marrje me qera, blerje dhe investime ne fushen e strukturave te akomodimit brenda dhe jashte vendit)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni