Skip to content

J & J GRUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-15 08:11:22
JSON

NIPT: M11510008G
Administrator: Gaio Castagnozzi
Objekti i Veprimtarisë: Import - Export, Shitje Blerje online Veglave Muzikore,ndermjetesim, konsulenc dhe tregtimi i lëndëve te para dhe derivative.
Emërtime të tjera Tregtare: J & J GRUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Spanje, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Riza Cerova nr123

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.10.2021
Statuti i shoqerise, date 06.03.2021
Akt themelimi, date 06.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara