Skip to content

Marketing Services Limited- Dega ne Shqiperi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-15 09:04:20
JSON

NIPT: M11510012L
Administrator: Asllan Deda
Objekti i Veprimtarisë: Prezantimi i biznesit, aktiviteti i marketingut, perfaqesimi tregtar si dhe cdo aktivitet tjeter i lejuar nga ligji
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 10/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Bullgari
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 215,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: “MARKETING SERVICES LIMITED” sh.p.k eshte nje shoqeri e se drejtes Bullgare, me seli ne Qytetin e Sofjes 1463, Rrethi Triaditsa, Bvld 66 Vitosha, kt 4, me kapital fillestar 100 BGN (Njeqind), me ortak z.Florin Deda dhe Asllan Deda (shtetas Shqiptare.)Sipas Statusit te shoqerise, date 08.02.2019)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqerise eshte 100 BGN, i konvertuar sipas kursit te kembimit te BSH, date 15.10.2021.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga e Kavajes, Kompleksi Park Construction, Pallati D, Kati i Dyte

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.10.2021
Statuti dhe akt themelimi, date 08.02.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara