Skip to content

UNI-HOS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-15 13:21:00
JSON

NIPT: M11510037T
Administrator: Dritan Meminaj
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria do te kete si objekt ushtrimin e te gjitha veprimtarive ku nepermjet gjetjes se fondeve e ndryshme, fondacioneve, shoqatave, te zhvilloje, ndertoje, te menaxhoje, te financoje ne ndertimin e spitaleve dhe qendrave kujdesi ne pergjithesi, ndertimin e shkollave per shtresat ne nevoje, por pa u kufizuar, ndertimin e shtepive te pensionit per strehimin dhe sherbimin e kujdesit shendetesor te te moshuarve dhe njerezve me aftesi te kufizuar. Konkretisht: Aktivitet ne fushen e ndertimit, studim,projektim dhe ndertimi i veprave ne te mire te komuniteteve ne nevoje, moshuarve, te moshuarve dhe njerezve me aftesi te kufizuara. Import-export i materialeve te ndertimit dhe jo vetem. Aktivitet ne fushen e financave. Te hartoje studime urbanistike e mjedisore per vete dhe per te trete e organizata joqeveritare. Per arritjen e ketij qellimi shoqeria mund te marre kredi, te perdori donacione, fonde te ndryshme sipas legjislacionit ne fuqi ne Republiken e Shqiperise. Importimin e impianteve dhe pajisjeve te ndryshme per prodhimin e energjise elektrike dhe riciklimin e materialeve te ndryshme. Punime te pergjithshme ndertimi per ndertime civile dhe industriale. Shoqeria mund te ushtroje çdo lloj aktiviteti tregtar qe legjislacioni i Republikes se Shqiperise nuk e ndalon.
Emërtime të tjera Tregtare: UNI-HOS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Belgjike, Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga e Barrikadave, Qendra Turdiu, K2, N17

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15/10/2021
Akt themelimi, date 05.03.2021
Statuti i shoqerise, date 05.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara