Skip to content

KUBIT AL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-25 14:59:37
JSON

NIPT: M11518020T
Administrator: Arben Kelmendi
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillimi, mirëmbajtjes, shitja e zgjidhjeve software-ike per teknologjine e informacionit, per ofrimin e pajisjeve fiskale dhe shërbime te telekomunikacionit.
Emërtime të tjera Tregtare: KUBIT AL
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 18/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 243 900,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: “ITE” sh.p.k eshte nje shoqeri e themeluar ne date 23.03.2015, me adrese ne Bulevardi Bill Klinton, Prishtine, me kapital fillestar 2.000(dymije) Euro, me numer NUI: 810847345,dhe ortak te vetem z.Arben Kelmendi.(sipas Certefikates se Regjistrimit te Republikes se Kosoves, date 23.03.2015)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Kapitali i shoqerise eshte 2.000 Euro, i konvertuar sipas kursit te kembimit te BSH, date 25.10.2021
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njesia Administrative Nr.5, rruga Artan Lenja, ndertesa Dorado, kati perdhe, Njesia e sherbimit Nr. 1107.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 25.10.2021
Statuti i shoqerise, date 22.02.2021
Certefikata e Regjistrimit, date 23.03.2015
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara