Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:ITE Sh.p.k
Rezultate gjithsej: 1

KUBIT AL

M11518020T
(Zhvillimi, mirëmbajtjes, shitja e zgjidhjeve software-ike per teknologjine e informacionit, per ofrimin e pajisjeve fiskale dhe shërbime te telekomunikacionit.)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni