Skip to content

For Home
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-28 12:32:53
JSON

NIPT: M11525509E
Administrator: Plator Bojaxhi;Cosimo Conti;
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport të produkteve tekstile. Përpunim dhe tregtim të artikujve tekstil për shtëpinë. Përpunim të mallrave të të tretëve (Fason). Prerjen dhe qepjen e rrobave dhe qepjen e biankerisë për shtëpi. Shoqëria mund të kryejë të gjitha veprimet e nevojshme për zbatimin e objektit të shoqërisë dhe midis të tjerash kompania mund të blejë dhe të marrë përsipër, jo për qëllim të vendosjes në treg, qoftë në mënyrë të drejtëpërdrejtë ose të tërthortë, interesa ose aksione në kompani të tjera që kanë një qëllim të ngjashëm të lidhur me të vetat, të gjitha në përputhje me ligjin. Për të arritur qëllimin e saj, kompania mund të kryejë, por jo si një objekt mbizotërues dhe jo në lidhje me letrat me vlerë publike, veprime mbi pasuritë e luajtshme e paluajtshme dhe jo në lidhje me letrat me vlerë publike, veprime me pasuritë e paluajtshme dhe transaksione financiare të çdo lloji,duke përfshirë lëshimin e garancive reale dhe personale në favor të vet ose / dhe palët e treta, nëse është në interes të korporatës, si dhe mund të blejë investime të kapitalit neto në shoqëri të treta, nëse është në interes të korporatës, si dhe mund të blejë investime të kapitalit neto dhe interesa të përbashkëta në kompani të tjera, njësi ekonomike ose konsorciume që kanë një qëllim të ngjashëm ose të lidhur me të vetin, pa paragjykuar kufijtë dhe/ose ndalesat e ligjit.
Emërtime të tjera Tregtare: For Home
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/03/2021
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali, Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Tirana, prapa ish NI Goma, Shkozet

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 28.10.2021
Statuti i shoqerise, date 25.03.2021
Akt themelimi, date 25.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara