Skip to content

Gazeta Shqip Online
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-19 07:05:22
JSON

NIPT: M11613006I
Administrator: Vjollca Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari ne median e shkruar dhe online, hapje dhe mirëmbajtje faqe interneti. Botimi, prodhimi dhe shperndarja e revistave, gazetave, fletepalosje, printime te ndryshme, reklama, banner, sticker dhe materialeve te tjera te lejuara me ligj. Sherbime monitorimi, sherbime publicitare, shperndarje reklame ne media te shkruara apo elektronike, prodhime dhe produksione reklamash dhe shitje te tyre per llogari te te treteve(porositesve), sherbime IT dhe konsulence IT. Shperndarje dhe tregtim te materialeve publicitare. Perfaqesim te shoqerive te ndryshme shqiptare apo te huaja qe kane objekt te njejte apo te perafert me ate te kesaj shoqerie. Ideim, krijim, realizim identitetesh, media te shkruar dhe vizive, promocione, organizim konferencash per nevoja marketingu te klienteve, hartim dhe shperndarje njoftimesh ne cdo media per qellime te shoqerive qe perfaqesojme, shperndarje produktesh marketigu dhe te tjera, studime dhe vezhgime te tregut, konsulence marketingu, realizim media planesh per kete qellim duke patur parasysh focus grupet e interesuara per produktet qe reklamohen, shperndarje ne menyre te studiuar sipas qellimit ne mediat vizive apo te shkruara. Krijim i Platformave media online dhe shperndarje nepermjet internetit.
Emërtime të tjera Tregtare: Gazeta Shqip Online
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga "17 Nentori", nr.20, Mezez Koder, Kashar Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 8/11/2021
Statuti i shoqerise, date 01.03.2021
Akt themelimi date 01.03.2021
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 19.04.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara