Skip to content

OTIUM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 12:11:28
JSON

NIPT: M11615036Q
Administrator: Gentian Skënderaj
Objekti i Veprimtarisë: Trajnime, shitblerje pronash te paluajtshme,studime tregu, akses ne sisteme dhe konsulence ne fushen e pasurive te paluajtshme, si dhe cdo sherbim tjeter qe ka lidhje me tregun e pasurive te paluajtshme.
Emërtime të tjera Tregtare: OTIUM
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/03/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Arena Center, Sheshi Italia, Zona BC , Zona Kadestrale 8160, Pasuria Nr 7/5, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i regjistrit Tregtar, date 9/11/2021
Statuti i shoqerise, date 23.03.2021
Vendimi i Ortakeve te shoqerise, date 01.06.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara