Skip to content

Trevi Textures Building
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 14:41:48
JSON

NIPT: M11616020M
Administrator: Stefano Savoeelli
Objekti i Veprimtarisë: Tregti i materialeve te ndertimit, punime te pergjithshme ne ndertim si me poshte: rikonstruksion dhe mirembajtje godinash civile e industrial, veshje fasada, punime nentokesore, ura e vepra arti, diga dhe tunele hidroteknike dhe çdo veprim qe eshte ne erputhje me ligjet ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: Trevi Textures Building
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 20 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njesia Bashkiake numer 11, Rruga Muçi Zade, Ndertesa nr 34, Zona Kadastrale 7783, Tirane, Shqiperi

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik I Regjistrit Tregtar, date 9/11/2021
Statuti i shoqerise, date 10.4.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara