Skip to content

MUSABELLIU CONSTRUCSION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-10 09:25:22
JSON

NIPT: M11619048N
Administrator: Dritan Musabelliu
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e ndertimit dhe zhvilimit,germime dheu dhe trasport dheu si dhe import eksport, tregtim me shumice e pakice te mallrave fe ndryshme industrial, ushqimore, makineri e pjese kembimi. pajisje elektrike, elektronike. hidraulike, lende te para, materiale ndertimi, inerte, produkte te gateshme dhe gjysem te gateshme, konfeksione, duralumin, pajisje elektroshtepiake, asistence teknike.. Agjenci publicitare dhe imobilare. Aredime dhe punime te ndryshem ne ndertimin . Import eksport mallrash , Ndertim dhe mbrojte rrjetesh kompjuterik dhe jo kompjuterik, mbrojtje te dhenash ne serva qendrore per shoqerite tregetare ETJ ,Projektim dhe istalim te sallave te kontrollit elektronik ,istalim te rrjeteve UPS, Ndetim Sistemet elektrik i salles kontrollit, ndertimi valore i rrjeteve per trasmetim radio, Ndertimi valore trasmetim pstn
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja Koder Kamez, Rruga Balshajve, Pallati nr.7, Kati trete, Njesia Bashkiake nr.11

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 10/11/2021
Statuti i shoqerise, date 19.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara