Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Dritan Musabelliu
Rezultate gjithsej: 1

MUSABELLIU CONSTRUCSION

M11619048N
(Ne fushen e ndertimit dhe zhvilimit,germime dheu dhe trasport dheu si dhe import eksport, tregtim me shumice e pakice te mallrave fe ndryshme industrial, ushqimore, makineri e pjese kembimi. pajisje elektrike, )

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni