Skip to content

BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SANAYI VE TICARET LTD
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 10:03:01
JSON

NIPT: M11622031L
Administrator: Ekrem Kerimoglu
Objekti i Veprimtarisë: Kryen importimin, tregtimin tranzite dhe Marketingun e të gjitha llojeve të materialeve të ndërtimit. Kryen importimin, eksportimin dhemarketingun e të gjitha llojet e çimentos, argjilës së pjekur, briketave, tullave. Kryen eksportin, tregtinë tranzit dhe marketingun e të gjitha llojeve të hekurit, çelikut, drurit dhe produkteve të drurit. Në lidhje me industrinë e ndërtimit, Kryen importimin, eksportimin, tregtinë tranzit dhe marketingun e të gjitha llojeve të çelikut të derdhur, drurit ose materialeve të tjerë të prodhuar. Kryen eksportin, tregtinë tranzit dhe marketingun e Betonit të përzier të gatshëm dhe të gjitha llojeve të elementeve të ndërtimit, bën krijimin, funksionimin e industrisë. Prodhimi, importi, eksporti, tregtia tranzit marketingu dhënie me qira dhe marrje me qira e mjeteve dhe pajisjeve të tilla si makineri, vinça, kamionë, ashensorë, kaldaja për ngrohje, gurë mulliri, gurë bluarje, pompa, motorë, motopompa, motorë torfe, pompa torbo, elevatorë, kompresorë, ventilues, kondicionerë, dozerë, ngarkues, ekskavatorë, peshore, litarë, akullnaja, kirikol, shufra unaze, ura rrotulluese, vinça kullë, transportues, teleferikët, makineritë e shpimit, kushinetat, impiantet e asfaltit që përdoren në industrinë e ndërtimit, Krijon, operon të gjitha llojet e industrive prodhuese të nevojshme për industrinë e ndërtimit dhe angazhohet me tregti, Krijimi dhe operimi i punëtorive, eksportimi, importimi, tregtia tranzit dhe bërja e marketingut në lidhje me industrinë e qeramikës. Lidhur me industrinë e materialeve të ndërtimit, ajo mund të kryejë krijimin, funksionimin dhe dhënien me qira të gurores minerale, industrisë së produkteve të gurores së rërës, me ekspertizë dhe punë të ngjashme. Krijon parqe makinerish në lidhje me industrinë e ndërtimit. Të blejë dhe shesë të gjitha llojet e pajisjeve, pajisjeve hidraulikëve , materialeve të dyqaneve të pajisjeve, të importojë dhe eksportojë dhe të prodhojë, të jenë partner në ndërmarrjet e krijuara për këtë qëllim dhe t'i shtojnë këto ndërmarrje në strukturën e tyre. Të bëjë të gjitha llojet e punëve zyrtare dhe private të ndërtimit dhe kontraktimit brënda vendit dhe jashtë vendit, të bëjë ndërtimin e rrugëve, digave, porteve dhe shkollave, strehimi, spitalet, vendbanimet, vendet e punës, ndërtesat e fabrikave dhe punëtorive, objektet sportive, ujitja, kanalet dhe kanalizimet e mjediseve, parqet, kopshtet,dhe të bëjë peizazhin. Të ndërtojë në këmbim të aksioneve dhe katave të ndërtesës, blerja e tokës - truallit, ndërtimi në emër të vet, blerja dhe shitja e ndërtimeve që janë bërë, të bëjë të gjitha llojet e punimeve të vëzhgimit dhe projeksionit, kullimit dhe shpimit të tokës. Të Blejë, shesë, tregtojë, importojë dhe eksportojë të gjitha llojet materialeve, mjeteve, pajisjeve, dekorimeve dhe pajisjeve të përdorura në industrinë e ndërtimit. Të bëjë Importin, eksportin dhe tregtimin e makinerive të rënda, makinerive të shpimit dhe kullimit dhe pjesëve rezervë të përdorura në industrinë e ndërtimit.)Të hyjë, blejë, shesë dhe të bëjë tender për të gjitha llojet e ndërtimeve të paraqitura në tender nga institucionet dhe organizatat publike zyrtare dhe private. Të ndërtojë të gjitha llojet e banesave, banesave kolektive, siteve, fabrikave, urave, rrugëve, porteve, termocentraleve, impianteve të prodhimit të energjisë, të gjitha llojet e njësive të ndërtimit, dekorimit, infrastrukturës urbane, pajisjeve të kanalizimeve që lidhen me planifikimin urban, të japë përfaqësimet brbnda dhe jashtë vendit. Kryen të gjitha llojet e shërbimeve arkitektonike, inxhinierike, këshilluese, projekteve dhe inspektimit të ndërtesave. Themelon dhe operon të gjitha llojet dhe objektet turistike, ndërmerr ndërtimin e tyre, shet, bën të shesë ato, merr pjesë në tenderët e tyre, tenderon punimet që ajo ka marrë tenderin e saj dikujt tjetër. Importon, eksporton dhe kryen tregtinë tranzit materiale të tilla si tulla, pllaka, hekur, çelik, çimento, gëlqere, gips dhe produkte të ngjashme, dhe ndërmerr përfaqësimet e kompanive ekzistuese. Blen dhe shet tokë, truall dhe ndërtesa, ndërton shtëpi në këmbim të katit. Kryen punime ndërtimi, prodhimi, gërmimi dhe transporti në emër të vetvetes ose të personave Për të krijuar banesat e grumbulluara dhe zona industriale, ndërmerr ndërtimin e tokave dhe truallave, ose siguron që ato të ndërtohen, operon, transferon, jep me qira. Për të kontribuar në 3 urbanizimin e vendit, ai ndërton banesat e grumbulluara dhe zona industriale brenda ose jashtë qendrave të qytetit, merr me qira, i transferon ato. Bën ndërtimin e ndërtesave të parafabrikuara dhe u bën propozime kooperativave, organizatave të tjera private dhe juridike, merr pjesë në tenderët e tyre, mund të marrë porosi ose t'ua shesë atyre. Mund të blejë dhe prodhojë të gjitha llojet e materialeve të ndërtimit për elementet e parafabrikuara të ndërtimit dhe të kryejë eksportin, tregtinë tranzite dhe marketingun e ndërtesave të parafabrikuara që prodhon. Ajo ndërmerr ndërtimin e objekteve të sipërme dhe të poshtme si brënda vendit dhe jashtë vendit, dhe mund të bëjë angazhime (zotime) për ndërtimin e tyre. Mund të ofrojë shërbime të mbikëqyrjes profesionale dhe administrative në lidhje me këtë temë, si një kompani kontraktuese në lidhje me projektet e marra, mund të merret me aktivitetet e bërjes së llogaritjeve teknike, Në këtë mënyrë, sistemet e nevojshme elektronike mund të instalojë, merret me qira ose jepë me qira. Sipas statutit
Emërtime të tjera Tregtare: BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SANAYI VE TICARET LTD
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 22/04/2021
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Turqi
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar me nje ortak, e regjistruar ne daten 14.10.2009 dhe qe funksionon sipas legjislacionit te Turqise me numer regjistri tregtar 003501 dhe numer mersis 0174034051300019, me adrese ne Istasyon Cad. Sunay Mah. Elit Konut Yapi Koop C.Blok Kat. 1 Merkez/Mus, me administrator Erkan Bilgin (Sipas ekstraktit te regjistrit tregtar te Republikes se Turqise, date 08.04.2021)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, Rruga Astrit Losha, Zona Kadastrale 3866, pasuria nr,3001/142, Kati -1, Dyqani nr.5, Unaza e Re

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 16.09.2021
Statuti i shoqerise se huaj
Ekstrakt i regjistrit tregtar turk date 08.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala