Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI
Rezultate gjithsej: 1

BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SANAYI VE TICARET LTD

M11622031L
(Kryen importimin, tregtimin tranzite dhe Marketingun e të gjitha llojeve të materialeve të ndërtimit. Kryen importimin, eksportimin dhemarketingun e të gjitha llojet e çimentos, argjilës së pjekur, brik)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni