Skip to content

Kardinal
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-18 14:12:00
JSON

NIPT: M11628501E
Administrator: Selam Kastrati
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, ambalazhim, tregtim uji natyral. Shitje me shumicë dhe pakicë të ujit të pijshëm të ambalazhuar. Prodhim, ambalazhim si dhe tregtimin me shumicë dhe pakicë të pijeve të tjera apo të produkteve të ndryshme. Import, eksport i mallrave apo shërbimeve dhe produkteve të ndryshme. Shoqëria mund të kryejë dhe veprimtari të tjera ndihmëse të cilat mbështesin arritjen e qëllimit të saj kryesor në përputhje me legjislacionin në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: Kardinal
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/04/2021
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1)Durres Kamion Mercedes Benz me 2 targë AA 524 CD
2)Durres Furgon Mercedes Benz Citan me targë AB 019 DR
3)Durres Xhafzotaj Furgon Mercedes Benz Citan me targë AB 941 DE
4)Durres Furgon me targë AB 962 FH
5)Durres Xhafzotaj Kamion Mercedes Benz, me targë AB315DD
6)Durres Xhafzotaj Furgon Mercedes Benz me targë AB 902 DB
7)Durres Xhafzotaj Furgon Mercedes Benz Sprinter me targe AB 032 DP
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja nr.14, Ura e Dajlanit, Autostrada Durrës - Tiranë, Km.1, Godinë, Zona Kadastrale 8515, Nr.Pasurie 5/330-ND-112

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt i Thjeshte i Regjistrit Tregtar, date 18.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara