Skip to content

WORLD'S HOME V.V.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-31 13:28:02
JSON

NIPT: M11808026D
Administrator: Nicolo' Valerio Vassallo
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ne fushen e pasurive te paluajtshme. Marrje me qera, blerje dhe investime ne fushen e strukturave te akomodimit brenda dhe jashte vendit
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/06/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kashar YZBERISH Rruga Besim Alla, pallati Alfa, Hyrja 4, Zyra nr.14

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik I Regjistrit Tregtar, date 31.01.2022
Akt themelimi, statuti i shoqerise, date 07.06.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara