Skip to content

BISCHA ELEKTRO TECHNIK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-16 13:43:35
JSON

NIPT: M11926031R
Administrator: Arbis Prifti
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ne kryerjen e cdo veprimtarie te lejuar nga ligji dhe/ose pjesmarrjen ne cdo veprimtari apo aktivitet te ligjshem qe mund te kryeje nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, e krijuar ne baze te legjislacionit shqiptar, sic mund te ndryshohet here pas here. Aktiviteti i shoqerise do te perfshije por nuk do te kufizohet me punime elektrike, shtrirje kabulli, prerje muresh, montime e ndryshme dhe te ngjashme me to
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/07/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njesia Bashkiake nr.5, Rruga Ismail Qemali nr.29/1, Apartamenti 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 16.02.2022
Akt themelimi, date 26.07.2021
Statuti i shoqerise, date 26.07.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara