Skip to content

FC SERVICE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-25 15:16:52
JSON

NIPT: M12206006J
Administrator: OSCAR CAPELLETTI
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimin e sherbimeve te pastrimit, larje automjetesh dhe makineri ne vendodhjen e klientit.
Emërtime të tjera Tregtare: FC SERVICE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/10/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Dajt, Qesarak, Rruga Mahmut Allushi, Pallati Destaxhej, Shkalla 3, Kati 8, Ap. 28

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 25.02.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja