Skip to content

LAEM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-07 15:47:07
JSON

NIPT: M12221034U
Administrator: Altin Kumara
Objekti i Veprimtarisë: Perpunimi dhe regjistrim i te dhenave te kompanive, menaxhimi i "pagave" menaxhimi i sherbime te kontabilitetit dhe telematike ne pergjithesi, per llogari te te treteve
Emërtime të tjera Tregtare: LAEM
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/10/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga "Sali Buka", Njesia Administrative nr.7, Apartamenti nr.8, shkalla 1, kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja