Skip to content

“GREEN VIEW ALTERNATIVE INVESTMENT FUND” SHOQERI KOMANDITE SIK"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-08 15:32:50
JSON

NIPT: M12227046E
Administrator: Ina Karapanço
Objekti i Veprimtarisë: Investimi i diversifikuar i pasurisë në pasuri të paluajtshme dhe të luajishme te cdo lloji. Ofrimi i fitimeve per Ortakët nga investimi në nje portofol te diversifikuar aktivesh.
Emërtime të tjera Tregtare: “GREEN VIEW ALTERNATIVE INVESTMENT FUND” SHOQERI KOMANDITE SIK"
Forma ligjore: Shoqëri Komandite
Viti i Themelimit: 21/10/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 654 378 000,00
Numri i pjesëve: 1 654 378
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “Banka CREDINS SH.A” shoqeri aksionare, e themeluar me 31.03.2003 ne Tirane, me adrese Rruga Vaso Pasha, Nr. 8 , Njesia administrative Nr. 5 dhe NIPT K31608801O me perfaqesuese ligjore si administratore e kesaj shoqerie Monika Milo. (Sipas Ekstraktit historik i regjistrit tregtar date 08.03.2022)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Nikolla Tupe, Nr. 1, Kati 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.03.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Raporti i Auditit te Pavarur dhe Pasqyra e Kontributeve te Ortakeve te Shoqerise date 21.10.2021
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja