Skip to content

Fintrade
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-22 11:54:03
JSON

NIPT: M12326014L
Administrator: Anila Gani
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport i produkteve industriale. Tregtimi me shumice dhe pakice i materialeve inerte, lendeve djegese. Tregtimi dhe grumbullimi i skrapit. Projektim dhe menaxhim te vendgrumbullimeve te plehrave. Huadheniete makinerive. Sherbime nderhyrese higjeno-sanitare (dezinfektim, deratizim, dezinsektim). Sherbime konsulence, ndermjetesimi tregtar dhe menaxhim te marredhenieve me klientet. Tregtim me shumice dhe pakice i materialeve hidraulike, materialeve elektrike, pajisjeve mekanike dhe makinerive te ndertimit, produkteve te agrikultures.Tregtim me shumice i materialeve te industrise se naftes dhe gazit.. Konsulence inxhinierike. Shitje dhe sherbim pompa per nafte. Shitje dhe sherbim pjese kembimi per pompa nafte.
Emërtime të tjera Tregtare: Fintrade
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 24/11/2021
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 5 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: FINMAN shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e se drejtes shqiptare, me seli ne Tirane, Sheshi Italia, Arena Center, Seksioni D, Kati 5, e themeluar me 24.11.2016, me NIPT L62405030K, me administrator Fesbian Myftari. Ortaket e shoqerise jane Rajmonda Agalliu me 14.5% te kapitalit, Sadik Ismailaj me 9% te kapitalit, Jonuz Ismailaj me 19.5% te kapitalit dhe shoqeria MOTUS me 57% te kapitalit. Sipas te dhenave te QKB deri me 22.07.2022
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga "Dervish Hima", Arena Center, Seksioni B/C, kati 5.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.07.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja