Skip to content

YDA Insaat Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi DEGA SHQIPERI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-10 15:08:38
JSON

NIPT: M12522403G
Administrator: Fethi Evren Oytun
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillimi i aktivitetit ne lidhje me te gjitha punet publike te infrastruktures mbi dhe nentokesore ne Shqiperi.
Emërtime të tjera Tregtare: YDA Insaat Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi DEGA SHQIPERI
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 22/01/2021
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Turqi
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: “YDA Insaat Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi A.S”eshte nje shoqeri anonime, e themeluar me 31.10.2003, me kapital fillestar 5.000.000.000.000 Lira Turke, me selin ne qytetin e Ankaras,me perfaqsues ligjor CUNEYT ARSLAN. (sipas Akt themelimit te shoqerise YDA)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Fshati Mbrostar Ura

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 10.09.2021
Akt themelimi i shoqerise se huaj
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara