Skip to content

MEHALLA-OIL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-05 14:17:48
JSON

NIPT: M12808201J
Administrator: Mondi Mëhalla
Objekti i Veprimtarisë: Import - Eksport, tregtim me pakice te gjithe games se produkteve petroliere, duke perfshire nafte, benzin, gaz LPG dhe nenproduktet e tyre. Import eksport te shitblerjeve te automjeteve te perdorura, pjese kembimi te automjeteve, servis automjetesh, vajra lubrifikante, bar-restorant, fast – food, lavazh. Transport kombetare dhe nderkombetare te mallrave te ndryshem per vete dhe per te trete.
Emërtime të tjera Tregtare: MEHALLA-OIL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/04/2021
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja Emin Matraxhiu, Rruga Nacionale, objekt privat me zone kadastrale 2654, nr pasurie 7/1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 5/11/2021
Statuti i shoqerise,date 8.4.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara