Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mondi Mëhalla
Rezultate gjithsej: 2

ELBA-OIL 2015 SHA

L52606201T
(Tregtim me shumicë e pakicë të, karburanteve, vajrave lubrifikantëve, Import eksport të tyre, Naftës dhe nënprodukteve të saj, Bar-Restorant, pika servisi, lavazh, shërbim parkingu, hoteleri, turizëm,)

Elbasan 214673 ALL

MEHALLA-OIL

M12808201J
(Import - Eksport, tregtim me pakice te gjithe games se produkteve petroliere, duke perfshire nafte, benzin, gaz LPG dhe nenproduktet e tyre. Import eksport te shitblerjeve te automjeteve te perdorura, pjese kem)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni