Skip to content

AKADEMIA E FUTBOLLIT ELBASANI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-25 13:13:50
JSON

NIPT: M13113202A
Administrator: Marenglen Çoku
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi i ativiteteve sportive te futbollit. Krijimi i ekipeve zinxhir dhe pjesemarrja ne garat sportive te organizuara nga Federata Shqipetare e Futbollit. Aderimi dhe regjistrimi si klub ne Federaten Shqipetare te Futbollit dhe ne te gjitha llojet e aktiviteteve te futbollit, kombetare dhe nderkombetare. Futja ne tregun e lojetareve, per te blere dhe shitur lojatre sipas nevojave te ekipit. Aktivitete te tjera ne fushen e futbollit per interesat e shoqerise dhe te komunitetit. Shoqeria brenda kufijeve te parashikuara nga legjislacioni ne fuqi, do te kryeje çdo operacion tregetar dhe financiar qe lidhet drejtperdrejt ose terthorazi me objektin e saj. Shoqeria do te kryej aktivitetin e saj pas marrjes dhe ne perputhje me licencat apo lejet perkatese.
Emërtime të tjera Tregtare: AKADEMIA E FUTBOLLIT ELBASANI
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 21/06/2021
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Dorian Bylykbashi; Artin Kovaçi; Adi Qose (Kryetar)
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Pallati i Sportit "Tomorr Sinani", Elbasan.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqerise Tregtare - Date 25.09.2021
Dokumenta Financiare: Akti i Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.B