Skip to content

ECO-ELB
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-04-09 11:46:11
JSON

NIPT: M13606204T
Administrator: Arjola Memetaj
Objekti i Veprimtarisë: Grumbullimi, rehabilitimi dhe perpunimi i mbetjeve te ndryshme, organike, te ngurta, te gjelberta,..etj, ne territorin adminitrativ te te gjithe bashkive te Qarkut Elbasan. Trajtimi i mbetjeve me diegie (incenerator). Prodhimi dhe shitja e energjise elektrike. Aktivitete te tjera ne fushen e perpunimit te mbetjeve, qe lejon ligji, per interesat e shoqerise dhe te komunitetit. Shoqeria brenda kufijve te parashikuara nga legjislacioni ne fuqi, do te kryej cdo operacion tregetar dhe financiar qe lidhet drejtperdrejte ose terthorazi me objektin e saj. Shoqeria do te kryej aktivitetin e saj pas marrjes dhe ne perputhje me licencat apo lejet perkatese.
Emërtime të tjera Tregtare: ECO-ELB
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 18/11/2021
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 7
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Anëtarë Bordi: Afrim Shtylla; Tomorr Zaimaj; Klejdi Maçi; Haxhi Çollaku; Andri Çota; Irland Sina; Marenglen Bali
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja Brigada 17 Sulmuese, zk.8522, rruga 11 Nentori, ndertesa nr.59.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 16.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Baja