Skip to content

MX
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-28 08:16:23
JSON

NIPT: M14524401E
Administrator: Agim Xhindoli
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport, tregti me shumice dhe pakice te gjithe materialeve industrial, minerale,farmaceutike dhe bujqesore.Perpunim I mbetjeve urbane dhe industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: MX
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/09/2021
Rrethi: Lushnje
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 22.12.2021 eshte vendosur: Pushim i Perkohshem i Aktivitetit pa afat nga data 21.12.2021. Statusit ishte "Aktiv" u be "Pezulluar".
Ne date 07.02.2022 eshte vendosur per Aktivizimin e Aktivitetit. Statusit ishte "Pezulluar" u be "Aktiv".
(sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 28.02.2022)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lushnje, Lagjja Xhevdet Nepravishta ,Bulevardi Kongresi ,kompleksi Luna,kati i pare, pasuria nr 22/335 , Zona kadastrale 8571 , Lushnje

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 28.02.2022
Statuti i shoqerise, date 22.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara