Skip to content

ANUAR AUTOMOBILE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-13 10:38:29
JSON

NIPT: M16508001T
Administrator: Arben Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport automjetesh dhe motorçikleta te reja dhe te perdorura.Tregtimin e tyre Brenda dhe jashte Republikes se Shqiperise.Transport me karrotrec per vete dhe te trete.
Emërtime të tjera Tregtare: ANUAR AUTOMOBILE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/03/2021
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja Bahçallek, Rruga e Tiranes, nr.pasurie 17/1407, Nr.7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Esktrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 13.10.2021
Statuti i shoqerise, date 04.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara