Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arben Hoxha
Rezultate gjithsej: 3

''IRIS''

J61904098H
(Tregtim, montim, mirëmbajtje dhe riparim i aparaturave, pajisjeve të ndryshme elektronike dhe analitike, furnizimi me pjese këmbimi, materiale konsumi, kite, reagente dhe solucione të ndryshme si dhe çdo g)

Tiranë 589872 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

ANI-AUTO

L26606005V
(Tregtim automjetesh. Transport udhëtarësh dhe mallrash, shitje me pakicë karburanti, vajra lubrifikantë e gaz të lëngshëm, tregtimi me shumicë e pakicë i artikujve të ndryshëm të konsumit të gjerë)

Shkodër 1287203 ALL

ANUAR AUTOMOBILE

M16508001T
(Import-eksport automjetesh dhe motorçikleta te reja dhe te perdorura.Tregtimin e tyre Brenda dhe jashte Republikes se Shqiperise.Transport me karrotrec per vete dhe te trete.)

Shkoder ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni