Skip to content

MABA SHOES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-15 09:30:12
JSON

NIPT: M16510001G
Administrator: Omer Luli
Objekti i Veprimtarisë: Qepje se faqeve te kepuceve me material te porositesit.Eksport import-tranzitim.Prerje,stampime dhe qepje konfeksioneve duke perfshire edhe veshmbathje te ndryshme per burra,gra dhe femije me lende te pare te porositesit.Perpunim I lendeve te para nen rregjimin e perpunimit aktiv (RPA) dhe nen rregjimin e lejimit te perkohshem (RLP)
Emërtime të tjera Tregtare: MABA SHOES
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/03/2021
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: “Go Safe Albania”eshte nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar,me numer NIPT L66720003N, e themeluar me date 19.05.2016, me seli ne Shkoder Rruga Besnik Sykja, me kapital fillestar 500.000, me ortak te vetem znj.Dorela Kraja. (sipas Ekstraktit te thjeshte te Regjistrit Tregtar, date 15.10.2021)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Hafiz Sabri Bushati, godine 5-kateshe, kati i pare, nr.7

Adresa:
Shkoder,Dajç, Fshati Mabe, Rruga Nacionale Shkoder-Lezhe, godine 3-kateshe, kati I-re, zona kadastrale 2544, nr pasurie 78/27

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.10.2021
Statuti i shoqerise date 03.03.2021
Kontrate dhurimi kuotash, date 11.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara