Skip to content

HOTEL GOLDEN PALACE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-02 11:41:24
JSON

NIPT: M16602005B
Administrator: Valter Fushaj
Objekti i Veprimtarisë: Hoteleri dhe sherbime te tjera hotelerie qe lidhen me akomodimin ne hotel (furnizimi e sherbimit te akomodimit ne strukturat akomoduese). Blerje, marrje ambiente me qera dhe veprime te tjera qe lidhen me objektin e veprimtarise se shoqerise. Struktura akomoduese hoteleri, perfshire sherbimet e tjera te ofruara ne pakete te hotelerise si barrestorant.
Emërtime të tjera Tregtare: HOTEL GOLDEN PALACE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/04/2021
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Bulevardi Skenderbeu, Nr.22, H1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 2.11.2021
Statuti i shoqerise, date 01.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara