Skip to content

TURKISH HOME
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-02 10:12:37
JSON

NIPT: M16602201E
Administrator: Denisa Xhaferaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me shumice dhe pakice i artikujve per arredimin e shtepise, tapete, qilima, perde, mbulesa dhe cdo artikull tjeter shtepiak. Tregtimi me shumice dhe pakice i artikujve tekstile dhe konfeksione. Importi-eksporti i gjithe games se artikujve te mesiperm. Aktivitet ne fushen e transportit te mallrave dhe nevoja te veta dhe per llogari te te treteve. Shoqeria po ashtu mund te bashkepunoje me shoqeri te tjera me objekt te njejte ose te ndryshem nga i saj
Emërtime të tjera Tregtare: TURKISH HOME
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 31/03/2021
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja Rilindja, Godina 3 kt H.1- pasuria Nr.24/142-N ne Zonen Kadastrale 8603

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 2.11.2021
Akt themelimi, date 31.3.2021
Statut i shoqerise,date 31.3.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara