Skip to content

Albanian Medical Tourism - AMT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-14 10:33:56
JSON

NIPT: M21307037A
Administrator: Safete Kajo
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e ushtrimit te veprimtarise agjensi udhetimesh turistike. Organizimin e udhetimeve turistike ne territorin e Republikes se Shqiperise si dhe jashte saj. Transport udhetaresh brenda dhe jashte vendit me autobus. Organizim aktivitetesh kulturore artistike, brenda dhe jashte vendit, me subjekte vendas dhe te huaj. Veprimtari ne fushen e sherbimeve perfshire agjensi udhetaresh dhe prerje biletash per linjat kombetare dhe nderkombetare, agjensi detare, udhetimesh, transport pasagjeresh dhe mallrash per transport detar, ajror e tokesor, agjensi spedicionere dhe sherbimesh portuale ne pergjithesi, organizim dhe menaxhim i grupeve turistike shqiptare dhe te huaja per vizita turistike brenda dhe jashte vendit. Organizim te aktiviteteve turistike, brenda dhe jashte Shqiperise, duke marre persiper te gjitha sherbimet turistike qe kerkohen si: Organizim i sherbimeve turistike brenda dhe jashte vendit. Rezervimi i vendeve te fjetjes ne hotele, motele. Rezervim te te gjitha llojeve te transportit, tokesor, detar, ajror. Organizim te vizitave ne pikat turistike, historike e arkeologjike. Organizim i shfaqjeve artistike dhe kulturore. Transport turistik pasagjeresh e bagazhesh, mallrash etj. Agroturizem apo/dhe turizem mjeksor duke perfshire te gjithe linjen (zinxhirin) perkatese sipas ligjit ,sidomos turizem dentar dhe estetik, me te gjithe aksesoret. Shoqeria per te realizuar objektin e saj mund te perdore me hua ose me shperblim toke, trualle, ti marre me qira, ti bleje dhe te administroj ambjente, magazina, automjete, pajisje, linja prodhimi per kete lloj aktiviteti, makineri, etj. Sidoqofte shoqeria nuk do kufizohet vetem ne keto aktivitete, ajo do kete te drejte te kryeje cdo aktivitet tjeter te ligjshem.
Emërtime të tjera Tregtare: Albanian Medical Tourism - AMT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/12/2021
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga "Muhamet Gjollesha", hyrja 1, ap. 5, pasuria numer 3/144/ND+1-5, zk 8210, volumi 8, faqe 212, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.06.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja