Skip to content

Software Ecosystem Solutions
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-01 14:21:17
JSON

NIPT: M21317004E
Administrator: Makeljana Shkurti
Objekti i Veprimtarisë: Projektim programesh kompjuterike(software) (sherbime), zhvillim dhe mirembajtje software(sherbime), testim software (sherbime), operimi, administrimi, trajnimi dhe auditimi teknik i sistemeve softare dhe cdo veprimtari tjeter, sic mund te bihet dakord nga aksionaret nepermjet ndryshimit te statutit te Shoqerise. Shoqeria do te kryeje aktivitetin e saj ne perfitim te saj dhe ne interesin me te mire te Shoqerise ne teresi sipas parimeve tregtare, te nxjerrjes se fitimeve, ne perputhje me standardet me te larta etike per te nxjerre fitimet maksimale te arritshme te disponueshme per t'u shperndare midis Aksionareve.
Emërtime të tjera Tregtare: Software Ecosystem Solutions
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 22/12/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 1 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Anëtarë Bordi: WOLFGANG ZDEB;Silvana Memajdini; Makeljana Shkurti
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rr. Ibrahim Rugova, 40/3, 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.02.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja