Skip to content

DRAL Advisory
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-25 12:13:37
JSON

NIPT: M21510501E
Administrator: Altin Kumara
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi, perpunimi, rifinimi,bashkimi, shitja dhe tregtimi i aksesoreve dhe komponenteve te autoveturave dhe per arredimin me lekure, cope ose materiale te tjera. Prodhimi, perpunimi, rifinimi, bashkimi, shitja e aksesoreve dhe komponenteve per mjetet e lundrimit e makinave per levizjen e tyre ne rruge. Aktivitet logjistik kundrejte te treteve dhe autotransport kundrejt te treteve. Aktivitetet e siperpermendura mund te zhvillohen si ne Shqiperi si dhe jashte saj. Shoqeria mund te zhvilloje aktivitet tregtar dhe industrial , hipotekar dhe imobiliar, duke perfshire blerjen shitjen dhe mbajtjen e te mirave mobile. Perpunimi dhe rregjistrim i te dhenave te kompanive, mbi sigurine ne pune dhe te tjera per llogari te te treteve. Menaxhim, kontroll dhe analize te cilesise dhe te drejtimit te shoqerive, mbajtja e marrdhenieve me klientet te shoqerive.
Emërtime të tjera Tregtare: DRAL Advisory
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/03/2022
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja nr.3, Rruga Egnatia, pll. nr.452, ap.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 25.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja