Skip to content

White Hill Hotel
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-08 10:06:14
JSON

NIPT: M21523514I
Administrator: Ardian Jasimi
Objekti i Veprimtarisë: Hotel, bar, restorant, piceri, cattering. Plazh privat, vendbazim per mjete ujore, motorrike dhe jo motorrike. Tregtim e prodhim të mallrave të të gjitha llojeve, industriale e ushqimore, import , eksportin e tyre. Zënie dhe tregtim peshku. Ndërtime civile.
Emërtime të tjera Tregtare: White Hill Hotel
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/03/2022
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja 1, Rruga Taulantia, Zona Currila, Zona Kadastrale 1574, Nr.Pasurie 464/20

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 08.04.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja