Skip to content

ROEL-2020
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-03 10:10:12
JSON

NIPT: M21621024B
Administrator: Ermal Hoxhaj
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, tregtim te artikujve te tekstileve, veshjeve, veshjeve sportive, kepuceve dhe artikujve te lekures si dhe aksesoreve te tyre, neper panaire, stenda, tregje e dyqane te specializuara. Shoqeria mund te kryeje cdo aktivitet tjeter biznesi i cili nuk eshte i ndaluar nga ligji i zbatueshem ne Republiken e Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: ROEL-2020
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia administrative nr. 7, rruga "Emil Legrand", nr. pasurie 11/1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.05.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja