Skip to content

SOL ENERGY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-03 11:01:31
JSON

NIPT: M21622024G
Administrator: Fatri Petku
Objekti i Veprimtarisë: lmplementimi dhe manaxhimi i projekteve gjeneruese (fotovoltaike, eolike, hidrike) te energjise elektrike, te cilat shfrytezojne burimet e rinovueshme te energjise si dielli, era, uji si dhe i veprave te tyre ndihmese. Aplikimi dhe marrja nga qeveria shqiptare apo institucionet pergjegjese te shtetit shqiptar i te gjithave lejeve licensave dhe autorizimeve paraprake/perfundimtare, te cilat mundesojne zhvillimin e ketyreve aktiviteteve ne menyre te qete dhe ne peputhje me kuadrin ligjir ne fuqi Ne Republiken e Shqiperise. Shitja me shumice dhe pakice e energjise elektrike tek operatoret, furnizuesit, tregtaret, konsumatoret e energjise elektrike (vendas apo te huaj) si dhe ne bursen Shqiptare Te energjise Elektrike (ALPEX), apo bursat e tjera te energjise jashte vendit
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 19/04/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 630 900,00
Numri i pjesëve: 1 000
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “4 KPPF” shoqeri me pergjegjesi te kufizuar , e themeluar me 13.05.2020 ne Tirane, me adrese Rruga Mihal Duri, Pallati Nr 59, Kati Perdhe, Hyrja Nr 4 dhe NIPT M01715004E me perfaqesues ligjor si administrator e kesaj shoqerie Fatri Petku. (Sipas Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.05.2022)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Erjon Këri; Krenar Dila; Nasjel Çiço
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Mihal Duri, Nr 33

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.05.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja