Skip to content

City Hub Station
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-17 09:16:17
JSON

NIPT: M21705031A
Administrator: Sophie Isabell Greiff
Objekti i Veprimtarisë: Shitje me shumice e pakice te vajrave lubrifikante, te naftes dhe gazit e nenprodukteve te tyre, transporti kombetar i tyre. Import pjese kembimi te kamionave te tonazhit te larte dhe shitje te tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: City Hub Station
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 26/04/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Anëtarë Bordi: Sophie Isabell Greiff; Lorda More Alfredo Yosjuani; Pintu Rudra
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Zenel Bastari, Njesia Bashkiake nr.8, Parcela nr.337/1, Godina nr.11

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 17.06.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja