Skip to content

T City Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-30 08:35:50
JSON

NIPT: M21816029A
Administrator: Klevis Joanidhi
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitete tregtare në fushën e turizmit kulturor dhe në fushën e hotelerisë. Shërbime në promovimin e aktiviteteve turistike. Organizim evente sociae dhe kulturore. Shërbime të akomodimit turistik Agjensi turistike, organizim i udhëtimeve turistikeve, biznese, turne,pushime, shërbime për udhëtime tokësore, ajrore e detar. Rezervime dhe përgatitje biletash. Shërbime dhe pronotime hotelesh brenda dhe jashtë vendit. Makina me qera Promovimi dhe punësimi i të rinjve. Prodhime artizanale, tregëtimi me pakicë dhe shumicë i suvenireve. Shërbim informacioni dhe guida per turistët.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/06/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Hoxha Tahsim nr. 109, nr. pasurie 3/250-ND, vol.54, Z.K 8150, Tiranë 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.06.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja