Skip to content

Fast Food International
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-19 13:12:42
JSON

NIPT: M22008024M
Administrator: George Khetsuriani
Objekti i Veprimtarisë: a) Sherbime restoranti, linje retorantesh, linje sherbimi ushqimi te shpejte. Sherbim Hotelerie, Kafe -Bar, Supermarkete, Minimarkete, Tregtim me shumice te produkteve ushqimore, industriale. Te operoje ne fushen e ndertimit, transportit brenda dhe jashte vendit, tregtimit shumice pakice importexport mallra te ndryshme. b) Hapje kursesh profesionale në fushën e gastronomisë dhe menaxhimit hotelier; shërbime catering,eksportimi dhe importimi i makinerive dhe pajisjeve gastronomike dhe hoteliere; eksportimi dhe importimi i mallrave ushqimore të ndryshme. c) Kryerja e veprimtarise tregetare import - eksport per materialet e ndertimi, artikuj industrial etj. Pjesmarrje direkte ose indirekte edhe ne shoqeri e ndermarrje qe kane veprimtari te ngjashme me te.
Emërtime të tjera Tregtare: Fast food international
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 03/08/2022
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri; Gjeorgji
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga “Murat Toptani”, Gjergji Center , Kati 6 Tiranë. 1034

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.08.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja