Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Aleksandër Josifi
Rezultate gjithsej: 2

NEW STANDARD

M11717028P
(a) Aktivitet ne fushen e ndertimit me fondet e veta ose publike te objekteve te ndryshme industriale dhe civile te cdo lloji, per vete apo per te trete, private dhe ose publike, si dhe restaurimi apo riparimi i)

Tirane ALL

Fast Food International

M22008024M
(a) Sherbime restoranti, linje retorantesh, linje sherbimi ushqimi te shpejte. Sherbim Hotelerie, Kafe -Bar, Supermarkete, Minimarkete, Tregtim me shumice te produkteve ushqimore, industriale. Te operoje ne f)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni