Skip to content

Provin AL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-21 07:11:42
JSON

NIPT: M22119002R
Administrator: Klejvis Duro
Objekti i Veprimtarisë: Import - exsport I veres e pijeve te tjera alkolike. Shperndarje me shumice e pakice te veres e produkteve te ngjashme , pije alkolike. Show room , organizime festash, degustim vere
Emërtime të tjera Tregtare: Provin AL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/09/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, ZK. nr. 8220, nr pasurie 1/301, P.4 , Shk. 6 dhe 7 , Rr. e Kavajes, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 21.09.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro