Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Klejvis Duro
Rezultate gjithsej: 2

AGRO BIO TKA AL

L61314022N
(Import eksport, tregtim dhe shitje materiale, aksesorë të ndryshëm. Pajisje dhe makineri në funksion të kopshtarisë, bujqësisë, blegtorisë. Sera dhe aksesorët, vazo, dhe lulesh, pajisje vaditjeje, far)

Tiranë ALL

Provin AL

M22119002R
(Import - exsport I veres e pijeve te tjera alkolike. Shperndarje me shumice e pakice te veres e produkteve te ngjashme , pije alkolike. Show room , organizime festash, degustim vere)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni