Skip to content

Tirana Hospitality Style
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-12 08:15:16
JSON

NIPT: M22224039H
Administrator: Florida Muçollari
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet tregtare ne fushen e turizmit kulturor dhe ne fushen e hotelerise. Sherbime ne promovimin e aktiviteteve turistike. Organizim evente sociale dhe kulturore. Sherbime te akomodimit turistik. Agjensi turistike, organizimi i udhetimeve turistike, biznese, turne, pushime, sherbimeper udhetime tokesore, ajrore e detare. Rezervime dhe pergatitje biletash. Sherbime dhepronotime hotelesh brenda dhe jashte vendit. Makina me qera. Promovimi dhe punesimi i te rinjve. Prodhime artizanale, tregetim me pakice dhe shumice i suvenireve. Sherbim informacioni dhe guida per turistet.
Emërtime të tjera Tregtare: Tirana Hospitality Style
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/10/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Bulevardi Zogu I, nr 40, kati 0, Njesia Bashkiake nr.9, Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro