Skip to content

AHK-NY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-14 12:56:33
JSON

NIPT: M22302033N
Administrator: Margarita Liçaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim, projektim, rikonstruksion, ndertime industriale civile kanalizime, rruge, vepra hidroteknike, prodhim e tregtim te materialeve te ndertimit. Import eksport. Hoteleri turizem
Emërtime të tjera Tregtare: AHK-NY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/11/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rr. “ E BARRIKADAVE” ND.9, H.5, Ap.4 NJËSIA ADMINISTRATIVE NR. 9 1016

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.11.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro