Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Dashnor Liçaj
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

B-93 ( ish ''BALLSH 93'')

J62903508R
(Ndërtim, projektim, rikonstruksion, ndërtime industriale civile kanalizime, rruge, vepra hidroteknike, prodhim dhe tregtim të materialeve të ndërtimit. Import-eksport. Hoteleri turizëm.)

Fier 18246486 ALL

CHED

L81828016K
(Objekti i veprimtarise se shoqerise eshte aktivitet ne fushen e inxhinjerise se ndertimit 1. studime, ndertim, prqjektim; 2. Prodhim, tregtim, eksport-import te materialeve te ndertimit. 3. Aktivitet ne fush)

Tiranë ALL

AHK-NY

M22302033N
(Ndertim, projektim, rikonstruksion, ndertime industriale civile kanalizime, rruge, vepra hidroteknike, prodhim e tregtim te materialeve te ndertimit. Import eksport. Hoteleri turizem)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni