Skip to content

ABYSS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-19 14:49:49
JSON

NIPT: M22309024D
Administrator: Habjon Hasani
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria do të ketë si objekt ushtrimin e veprimtarisë në dhënien e konsulencës mediatike brenda dhe jashtë territorit të Republikë së Shqipërisë. Konkretisht: 1. Shërbime televizive dhe konsulence në fushën e medias; 2. Konsulencë dhe asistencë në fushën e medias; 3. Konsulence fushtash brenda dhe jashte vendit; 4. Lobing ndërkombëtar; vënie në dispozicion të kontakteve institucionale dhe private vendase dhe të huaja për akses në informacion, akses në rrjete të financës së lartë ndërkombëtare dhe akses në dhomat e arbitrazhit. 5. Vënie në dispozicion të kontakteve dhe lidhjeve institucionale me rrjete investigative ndërkombëtare, me kompani ndërkombëtare të investigimit dhe hetimit me metoda speciale, vënia në dispozicion e kontakteve dhe lidhjeve me industrialistë vendas dhe të huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: “ABYSS” sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/10/2022
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga e Barrikadave; Qendra Turdiu; K2; N17, Tiranë, Shqipëri.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro