Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Habjon Hasani
Rezultate gjithsej: 1

ABYSS

M22309024D
(Shoqëria do të ketë si objekt ushtrimin e veprimtarisë në dhënien e konsulencës mediatike brenda dhe jashtë territorit të Republikë së Shqipërisë. Konkretisht: 1. Shërbime televizive dhe konsul)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni