Skip to content

ALRAWAAD
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-19 14:27:07
JSON

NIPT: M22309029U
Administrator: HAMADA HELMY ABDELBADIE ABDELHAMID
Objekti i Veprimtarisë: Tregti e filtrave te ujit dhe prodhimin e ushqimit per bagetine, import- eksport me shumice
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 31/10/2022
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Egjipt
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia bashkiake nr.10, Rruga e Bogdaneve, Vila nr.22, Nr.2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.11.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 10.11.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : K.Laro